UNIT UNLIMITED STARTMOTOR - DYNAMO    Unit Unlimited is de specialist in startmotoren, dynamo's, accu's en auto-electra
Nederlands 
  Home
Contact / Bedrijfs gegevens Veel gestelde vragen Route Uitleg bestellen
 
Producten
Dynamo's
Startmotoren
Dynastarters
DC Motoren
Auto Airco
Stop Relais / Stop Magneet
Battery Isolator / Diode Blok / Scheidingsrelais
Contactsloten
Schakelaars
Relais
Motor / Bike / ATV
Watersport / Yacht
Marine Inboard Waterpomp
Oldtimer Dynamo, Startmotor
Accu's
Acculaders / Accu tester / Startpack
Omvormers
Bedrading / Kabel
Verbinding / Connectors
Zekering / Houder
Meter's
Wismotoren
Verlichting
Div onderdelen
Dynamo Onderdelen
Dynamo pomp
Axial cool fan
 
Extra
Contact / Bedrijfs gegevens
Veel gestelde vragen
Route
Info verzenden post.nl
Plaats org nummer
Werking dynamo
Werking startmotor
Leveringsvoorwaarden
Disclaimer
Contact
Privacy Statement
 

Privacy Statement



UNIT UNLIMITED, gevestigd aan bennebroekstraat 31 1507 LD Zaandam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven
in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.unitunlimited.nl bennebroekstraat 31 1507 LD Zaandam 0622900631
r.m. zeulevoet is de Functionaris Gegevensbescherming van UNIT UNLIMITED Hij/zij is te bereiken via unitunlimited@live.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

UNIT UNLIMITED verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van
de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via unitunlimited@live.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

UNIT UNLIMITED verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Geautomatiseerde besluitvorming

UNIT UNLIMITED neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat
hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van UNIT UNLIMITED) tussen
zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

UNIT UNLIMITED bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

UNIT UNLIMITED verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke
verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

UNIT UNLIMITED gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de
gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door UNIT UNLIMITED en heeft u het recht op
gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een
ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot
intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar unitunlimited@live.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot
inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de
strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk,
maar binnen vier weken, op uw verzoek. UNIT UNLIMITED wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder,
de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

UNIT UNLIMITED neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan
contact op met onze klantenservice of via unitunlimited@live.nl
 
Winkelwagen
Aantal Product
Winkelwagen
 
Aanbiedingen